Viken

close

VideoterapiHvis du er lik meg, så er du kanskje skeptisk til å gjøre digital parterapi.  Etter mange år hvor jeg har måttet jobbe digitalt av forskjellige grunner, så har jeg også opplevd at jeg har blitt mindre skeptisk. Dette er fordi jeg har sett hvor bra digital behandling kan fungere, og hvor stort utbytte en kan få ut av denne måten å jobbe på.  Jeg har også sett at klienter som har vært skeptiske, ombestemme seg, etter at de har sett hvor nyttig denne måten å jobbe på har vært.  Digital terapi er en god løsning hvis du bor på en annen kant av landet, eller av andre årsaker ikke har anledning til å møte på mitt kontor.  Hva er videoterapi?

Digital terapi er akkurat som tradisjonell parterapi, men det gjøres online via videosamtale på Whereby. Dette er en løsning med høy datasikkerhet som lar deg og parterapeuten gjennomføre trygge samtaler uten å måtte møte hverandre fysisk.  

 


Fordeler med videoterapi:Hva trenger du:Hvis du ønsker å booke en time eller har noen spørsmål, kan du kontakte meg på 401 72 905 eller nataliewestera@gmail.com.  


Jeg ser frem til å høre fra deg!


 Par-og familieterapi

+47 401 72 905

Viken par- og familieterapi  - Natalie Westera

Org nr - 926458167

Copyright © 2020 All rights reserved

Parterapi En hel dag med terapi
Intensiv parterapi
Sex og intimitet Vanlige spørmål Videoterapi Barn og samlivsbrudd stefamilier Foreldreveiledning Hjem Individual Kontakt Om Natalie Veiledning Priser