Viken

close

Veiledning


Hvis du ønsker å utvikle dine kliniske ferdigheter og lære mer om parterapi, har du kommet til rett sted!

Jeg tilbyr individuell og gruppeveiledning til andre parterapeuter.  Jeg leder også flere internasjonale veiledningsgrupper.  Jeg bruker ‘crucible neurobiological’ tilnærming i behandling av par.  For å finne mer informasjon om denne tilnærmingen, les en av Dr David Schnarch’s bøker – Brain Talk, Intimacy and Desire, Passionate Marriage eller besøk Crucible Institute nettsiden på https://crucible4points.com.For å bli en dyktig parterapeut, er det tre forskjellige områder som det er viktig å utvikle.  For det første, må du vite hvordan du behandler alle de forskjellige problemstillingene som par ofte strever med.  For eksempel:
For det andre må du vite hvordan du håndterer de forskjellige dynamikkene som kan oppstå i terapirommet.  For eksempel: hvordan håndterer du:
Den største nøkkelen til å bli en dyktig terapeut er din egen personlige utvikling og differensiering.  Du trenger å være den solide personen i terapirommet.  Det er lett å si, men kan være vanskelig i praksis.  Hva gjør du når:
De tre områdene jeg har nevnt over er viktige for en parterapeut å utvikle hvis han/hun ønsker å bli dyktig i å behandle par.  I veiledning kommer vi til å se på saker som du trenger hjelp med, samtidig som vi jobber med å utvikle disse områdene.  Hvis du ønsker å booke en veiledningstime eller ønsker mer informasjon, kan du kontakte meg på 401 72 905 eller nataliewestera@gmail.com.  Jeg håper du utfordrer deg selv til å bli den beste parterapeuten du kan bli!
 Par-og familieterapi

+47 401 72 905

Viken par- og familieterapi  - Natalie Westera

Org nr - 926458167

Copyright © 2020 All rights reserved

Parterapi En hel dag med terapi
Intensiv parterapi
Sex og intimitet Vanlige spørmål Videoterapi Barn og samlivsbrudd stefamilier Foreldreveiledning Hjem Individual Kontakt Om Natalie Veiledning Priser